(3ebGdI aj Cf ghi GdfaS JGHYI deRGL GdHOfs - (3LGdjfhSs
(3ChdgG (B:s
(3Efi deG aMUJ hbTJ Yf EJHGY bhi GdfaS dCeRGL GdHOf dGeQI hdGeQJjf Hd eQGQGU cKjQI s
(3BNQgG (B:s
(3abO cGf cKjQ ef GdadGSaI hcPdc CjVkG dOi eef gh YOje Gdagh cKQ Je cJGH LGdjfhS s
(3Vef eLehY , JQJjHgG (B: (3GdebGdI GdJGSYIs
(3YhQVJ HGdCUdcJHJ Hbde eged GdfbW CMjGfkGs
(3eUOQ GbJfGA GdCUd (B:s
(3LGeYI jhJG s
Keywords: (3GdWHs